BVJA

GREEP UIT DE WERKZAAMHEDEN

BVJA is een juridisch advieskantoor en maakt juridische advisering bruikbaar, praktisch, toegankelijk, betaalbaar en zorgt voor een passend advies op maat.

BVJA richt zich op een adviespraktijk met als doelgroep MKB ondernemingen, directeuren/grootaandeelhouders (DGA’s), met daarbij de aandachtsgebieden ondernemingsrecht, familierecht (estate planning) en vastgoed in brede zin.

De genoemde werkzaamheden per rechtsgebied zijn slechts een greep uit het ruime scala van werkzaamheden; de opsomming hiervoor is slechts illustratief en beoogd geen volledige opsomming te zijn van alle soorten werkzaamheden.

Verder biedt BVJA ook dienstverlening als bestuurder, bewindvoerder, executeur, commissaris en/of vereffenaar bij ondernemingen, vennootschappen en nalatenschappen. BVJA biedt tevens second opinions.

BVJA is uitstekend op de hoogte van de meeste regelgeving in binnen- en buitenland, maar kent tegelijk ook haar grenzen en komt daar open voor uit. Zij zal dan ook, wanneer dit dienstig/in het belang van cliënten is, (potentiële) cliënten direct naar derden/andere deskundigen doorverwijzen.

Onze tarieven zijn terug te vinden in onze algemene voorwaarden, welke u onderaan op de website kunt vinden.
Neem vrijblijvend contact op om te kijken of BVJA iets voor u kan betekenen.